menu


                                                                        

Je zwangerschap is een unieke tijd. Nu er een klein mensje in je groeit is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. In een relatief korte periode veranderd er heel veel in je lichaam. Al die veranderingen kunnen er voor zorgen dat je sneller moe wordt of last krijgt van zwangerschapskwaaltjes, slapeloosheid, pijnlijke schouder-nek en rugklachten. Tegelijkertijd kun je door de hormoonveranderingen  emotioneler zijn. Een ontspannen lichaamsmassage kan fysiek en emotioneel ondersteunend. Het is een moment van genieten; alleen voor jou en je kindje.

Lees meer: Zwangerschapsmassage

Massage helpt je om sneller te herstellen na de bevalling en je spieren te ontspannen die extra gebruikt worden zoals de nek- schouder en rugspieren i.v.m. dragen/verzorgen van je baby en het geven van (borst)voeding. Massage kan ondersteunend werken om sneller in balans te komen en te herstellen van de fysieke inspanning van de bevalling.

Lees meer: Massage na de bevalling

Nieuw! Na de zomer  start ik met de workshop voetmassage voor ouders en verzorgers van kinderen. Deze workshop is bedoeld ter ondersteuning bij veel voorkomende kinder kwaaltjes als: darmkrampjes, diarree, obstipatie, een lage weerstand, vaak verkhouden zijn, veel loop neuzen, onrustig of overprikkeld. Na het volgen heb je een vele vaardigheden geleerd om je kindje te ondersteunen zodat de klacht dragelijker is en het ziekteproces sneller doorlopen wordt.

                                                                  

Lees meer: Workshops